Toimitus ja palautukset

Yhteystiedot

Helmikeskus

Postitusosoite (Huom! Ei käyntiä)
Huvilatie 4 a 7
31900 Punkalaidun

info@helmikeskus.net
Y-tunnus: 2272331-4

Toimitukset

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä . Jotta voisit tilata tuotteitamme, sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.Toimitamme tuotteet vain suomalaisiin osotteisiin. Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin Toimituskulut lisätään lopulliseen ostosummaan. Tiedot tilauksen etenemisestä lähetetään sähköpostiisi. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.
Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.
Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.
Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Everyday - joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.
Maksutavat:
1. Kertasuorituksena
- Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
- Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.
2. Kuukausierissä
- Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
- Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
- Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.
Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.
18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.
Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Toimitus- ja pakkauskulut määräytyvät tilauksen painon ja tilavuuden mukaan.
Mikäli Helmikeskus.net sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Helmikeskus ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Toimitusaika

Tilauksesi lähetetään sinulle mahdollisimman pian postitse maksun näkyessä tilillämme. Pyrimme lähettämäään tuotteet 2-10 päivän kuluessa. Jos tilauksesi toimittaminen kestää yli 14 päivää pyrimme ilmoittamaan asiasta sähköpostilla. Posti kuljettaa tilaamasi tuotteet joko suoraan postilaatikkoosi tai lähimpään postitoimistoon yleensä kahdessa päivässä.
Tiedotamme poikkevista toimitus ajoista lomien ja pyhien aikana etusivulla.
Mikäli tuotetta ei 4 viikon sisällä kuulu, voit tiedustella siitä info@helmikeskus.net

Tuotepalautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan. Helmikeskus.net.n on toive on että ilmoitatte asiasta ennen palautusta asikaspalveluumme; info@helmikeskus.net. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30päivän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja laskukopio sekä mahdolliset kiitokset ja kylkiäiset on liitettynä lähetykseen. Mikäli laskukopiota sekä mahdollisia kiitoslahjoja ei ole asiakaspalautuksen mukana, veloitamme ylimääräisestä työstä 20,00 €/kpl. Näin siksi että meidän täytyy voida varmentua tuotteen olevan meiltä, sekä todentamaan tapahtuma missä tuote on hankittu. Pystymme todentamaan tuotteen ja asiakkaan myös kirjanpidostamme, joskin tämän aiheuttamasta ylimääräistä työstä joudumme laskuttamaan kulut a siakkaalta.Mikäli tuote on vioittunut, ota yhteys 7 vuorokauden kuluessa asiakaspalveluumme info@helmikeskus.fi. Tuote lähetetään meille takaisin asikaspalautuksena. Liitä mukaan sekä laskukopio sekä kirjelmä josta selviää haluatko tilalle uuden tuotteen, mahdolliset käyvät korvaavat tuotteet tai tilinumero rahojen palautusta vartenTäysimääräistä rahojen palautusta varten tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa kaikkine pakkauksineen jotta voimme myydä sen täydellä hinnalla uudestaan. Mikäli palautus ei ole samassa kunnossa kun lähettettäessä ostajasta johtuvista syistä pidätämme 50% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.
Yritykset vastaavat aina omista omista palautuskustannuksistaan.
Poistamme asiakkaan rekisteristämme mikäli epäilemme väärinkäytöksiä.

Jatka
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Helmikeskus Boutique
osCommerce